• Projectnaam:
  • 2008_11 woning Blaasveld
  • Programma:
  • Verbouwing van een privéwoning
  • Opdrachtgever:
  • Particulier
  • Locatie:
  • 3830 Blaasveld-Willebroek - België
  • Realisatieperiode:
  • 2008 - 2009
  • Status:
  • Opgeleverd
  • Bruto oppervlakte:
  • 209m²
  • Medewerkers:
  • Peter Van Impe
In 2008 werden wij gevraagd om een bijna onbewoonbaar verklaarde woning te verbouwen tot een ruim open privéwoning. De uitdaging bestond er in om op een zeer klein perceel en met een beperkt budget de woning te transformeren naar een kwalitatieve leefomgeving voor 2 creatieve personen. Vanaf het begin was het duidelijk dat we het bestaande woonvolume zouden behouden en hier de primaire woonfuncties in onder zouden brengen. Aan de west- en noordzijde werd er een nieuw driehoekig volume bijgevoegd, waar de inkom, wc, berging en zithoek werden in onder gebracht. Op energetisch vlak werden alle buitenwanden intensief geïsoleerd en voorzien van gitzwarte golfplaten en houtengevelafwerking.
< Portfolio
  • © AST77 | Architecten- en ingenieursbureau | Volg ons op